Χάινς: Καλύτεροι κάθε μέρα

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιάζονται κάθε μέρα καλύτεροι από την προηγούμενη τόνισε ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος για μία ακόμη φορά αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra FM 103,3:
Για τους στόχους του Ολυμπιακού στη συνέχεια: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά, είμαστε μια καινούρια ομάδα

και σε ηλικία και σε παραστάσεις. Στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράματα μέσα στο παιχνίδι μας και να δουλέψουμε σκληρά πάνω σε αυτά έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια".

Για το πόσο τον έχει δυσκολέψει το μικρό ύψος, για τη θέση που αγωνίζεται: "Από την αρχή της καριέρας μου έχω προσπαθήσει να αναπληρώσω την έλλειψη ύψους με άλλα πράγματα. Όπως το να γίνω πιο γρήγορος, να παίζω με άλλα προσόντα, με εκρηκτικότητα με τα ταχύτητα και να καταφέρνω έτσι να καλύπτω αυτό το μειονέκτημα".

Για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός: "Ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, το βιώνουμε καθημερινά στην προπόνηση και τους αγώνες. Δεν ξέρω πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε, όμως δουλεύουμε καθημερινά για αυτό το στόχο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα κάθε μέρα που έρχεται".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, είναι ο άνθρωπος που μας οδηγεί στα κρίσιμα σημεία και αυτό έκανε και χθες στην τέταρτη περίοδο".

Για την δήλωσή του ότι θα είναι ο "προστάτης" του Σπανούλη: "Είναι ο ρόλος μου τέτοιος, πρέπει να βοηθάω τους γκαρντ, να σκρινάρω, να δημιουργώ μια δεύτερη επιλογή και να του κάνω τη ζωή πιο εύκολη, όπως κάνει αυτός με τις εκτελέσεις και τις ασίστ του".

Για τον παίκτη με τον οποίο θα παρομοίαζε τον αρχηγό του Ολυμπιακού: "Δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη λογική. Πρώτα από όλα είναι πραγματικός αρχηγός της ομάδας μας και πέρα από τα τεχνικά προσόντα του, έχει τεράστια επιθυμία και διαβάζει πάρα πολύ καλά τις καταστάσεις και έχει τις σωστές επιλογές στο μυαλό του και σε κάθε περίπτωση το πάθος του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα