Χάμιλτον: Εκανα την αρχή για να επιστρέψω στον σωστό δρόμο

Ο Λιούις Χάμιλτον θεωρεί τη νίκη του στο Αμπου Ντάμπι μια καλή ευκαιρία για να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που έζησε φέτος.

Ο βρετανός της McLaren είχε να κερδίσει αγώνα από τον Ιούλιο στη Γερμανία, ενώ τους τελευταίους μήνες έπεσε πέμπτος στην κατάταξη οδηγών εξαιτίας μιας σειράς από ατυχήματα και αδύναμες εμφανίσεις.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι επέστρεψε στον σωστό δρόμο έπειτα από αυτή την επιτυχία, ο Χάμιλτον απάντησε: "Δεν ξέρω. Είναι ακόμα νωρίς να πω κάτι τέτοιο, αλλά

σίγουρα είναι μια αρχή.

"Εχουμε ακόμα μία σπουδαία κούρσα μπροστά μας στη Βραζιλία, άρα θα επικεντρωθούμε σε αυτή προσπαθώντας να διατηρήσουμε το μομέντουμ. Ξέρετε πώς έχει το πράγμα, όλα μπορεί να συμβούν. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος".

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της κούρσας στη Γιας Μαρίνα, ο Χάμιλτον είπε: "Νομίζω ότι είναι σπάνιο για μας και για μένα να έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε μια διαφορά και να ελέγξουμε έναν αγώνα.

"Αλλά σήμερα είχα τον ρυθμό και ήμουν σε θέση να βάλω τους γύρους όταν ο Φερνάντο [Αλόνσο] πήγαινε πιο γρήγορα, και μετά να ξεφεύγω ξανά όταν αυτός έμπαινε στα pits.

"Πιστεύω ότι ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έχω κάνει. Είναι δύσκολο να καταφέρνεις να κρατήσεις πίσω στου έναν από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο. Αλλά είμαι εκστασιασμένος που επέστρεψα εδώ ψηλά. Μπορώ να μπω στην πτήση της επιστροφής απόψε έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο".

Keywords
Τυχαία Θέματα