Χιμένεθ: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra FM 103,3:
Για την προσεχή σύγκρουση ανάμεσα σε Ολυμπιακό

και Παναθηναϊκό και την πιθανή απουσία του Ιμπαγάσα: "Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να αγωνίζονται και χωρίς τους μεγάλους παίκτες. Εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση, αλλά δεν θα καθορίσει αυτό το ντέρμπι".

Για το ποιο μπορεί να είναι το κλειδί της αναμέτρησης: "Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει, αλλά ο Ολυμπιακός βάσει του ρόστερ που έχει, το οποίο και μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις, έχει ένα προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός παρότι έφυγαν παίκτες όπως ο Σισέ και έχει απουσίες, αλλά και προβλήματα διοικητικά, τα οποία ταλανίζουν και την ΑΕΚ, είναι ακόμη δυνατός".

Αναφερόμενος στην ΑΕΚ, ο Χιμένεθ εξέφρασε ξανά την ευγνωμοσύνη του που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει στη χώρα μας, πώς την κρατά πάντα στην καρδιά του και μίλησε για "ένα χρόνο γεμάτο ένταση, κάποια στιγμή είχα κουραστεί ψυχολογικά και όσο περνούν οι μέρες χαίρομαι που πήρα την απόφαση να φύγω, ήταν το καλύτερο και για μένα και για την ΑΕΚ".

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξάλλου εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση πολλών σημαντικών παικτών από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, όμως τόνισε πως δεν μένουν πικρίες και έστειλε τους χαιρετισμούς του στους υπαλλήλους και όλα τα μέλη της πρώην του ομάδας. "Νομίζω πως έχω πάντα ανοιχτή την πόρτα της ΑΕΚ, διότι χάρισα πολλά χρήματα".

Οσο για την επόμενη σελίδα της καριέρας του, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως "για την ώρα γεμίζω ακόμη τις μπαταρίες μου", δείχνοντας προφανώς πως το σενάριο για μετακόμισή του στην Πολωνία και τη Βίσλα Κρακοβίας δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα