Χωρίς 7, αλλά με Δέλλα η ΑΕΚ

21:37 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με αρκετές απουσίες, 7 τον αριθμό, αλλά με τον Τραϊανό Δέλλα στην σύνθεσή της, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κέρκυρα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το απόγευμα της Τρίτης (3/1) την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ.

Με τους γνωστούς απόντες, Λυμπερόπουλο και Καράμπελα, που δεν προπονήθηκαν για άλλη μια μέρα, καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση του αναπνευστικού,

ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (2/1) η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει και στους Αραμπατζή, Μανωλά που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τους μαυραετούς, καθώς είναι τιμωρημένοι όπως και οι Λύμπε, Καράμπελας.

Ο Σάββας Γκέντσογλου που δεν υπολογίζεται, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Εγγλέζου που ταλαιπωρείται και αυτός από ίωση του αναπνευστικού και δούλεψε στο γυμναστήριο.

Οσον αφορά στον Φαμπιάν Βάργκας προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κι αναμένεται να είναι έτοιμος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Στον αντίποδα, ο Τραϊανός Δέλλας είναι απόλυτα έτοιμος και επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Κέρκυρα.

Στην αποστολή είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα