Αρωμα... Ευρωλίγκα με 24 ευρώ

20:34 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Είναι αλήθεια ότι η πρόκριση του Αρη στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup στοιχειοθετεί μεν μια αγωνιστική επιτυχία για το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, αποτελεί όμως κι ένα οικονομικό ρίσκο. Διότι, μέχρι στιγμής οι κίτρινοι έχουν μπει μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κατά πόσο θα καταφέρουν να αντιστρέψουν τούτη τη κατάσταση, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις των φιλάθλων του. Πάντως, η ΚΑΕ έκανε το μεγάλο βήμα για να τους προσεγγίσει.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε

η ΚΑΕ Αρης τόνισε ότι αποφάσισε να εκδόσει πακέτο εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας, συνολικής αξίας 24 ευρώ. Και στο Αλεξάνδρειο θα έρθουν οι Κίμκι, Βιλερμπάν και Ντόνετσκ. Ομάδες δηλαδή που διαθέτουν ρόστερ επιπέδου Ευρωλίγκα, η πρώτη μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί με χαρακτηριστική ευκολία στο επίπεδο των 16 καλύτερων ομάδων της Ευρωλίγκα.

Με αυτή τη κίνησή της, η ΚΑΕ διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους της ώστε να βρεθούν στους ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά να ενισχύσουν την ομάδα. Και περιμένει σχετική ανταπόκριση, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για οικονομικούς.

Κι αυτό γιατί το όλο πακέτο της συμμετοχής του Αρη στη φάση των 16 του Eurocup θα στοιχίσει τουλάχιστον 40.000 ευρώ, αν συμπεριλάβει κανείς τα έξοδα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων, αλλά και τα έξοδα ταξιδιών σε Μόσχα, Λυών και Ντόνετσκ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει ότι "για τους τρεις εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες στην φάση των ομίλων LAST-16 του Eurocup απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα, θα εκδώσει πακέτο εισιτηρίων, στην προνομιακή τιμή των 24 Ευρώ.

"Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο στους τρεις εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες θα επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών και των προπονητών, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο ΑΡΗΣ είναι εδώ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η προνομιακή τιμή πακέτου εισιτηρίων 24 Ευρώ συνολικά σε όλες τις θύρες και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας" και καταλήγει "για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην φάση των 16 στο Eurocup ισχύει η παρακάτω τιμή: 12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Κίμκι στις 17/01, 12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Βιλερμπάν στις 31/01, 12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Ντόνετσκ στις 28/02".

Keywords
Τυχαία Θέματα