Χωρίς Κόουλμαν, Ρομέου, Ταλ, Τσιμπάμπα η προπόνηση της ΑΕΛ

Με πολλές απουσίες, για διαφορετικούς, ωστόσο λόγους διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα. Απόντες ήταν ο προπονητής Κρις Κόουλμαν και οι παίκτες Ρομέου, Ταλ και Τσιμπάμπα. Νοκ-άουτ με θλάση ο Μπόα Μόρτε.

Ο Ουαλός τεχνικός είχε ένα πρόβλημα με την πτήση του από Αγγλία και έτσι δεν έδωσε το παρών. Ο Κόουλμαν αναμένεται να ταξιδέψει το βράδυ για την Ελλάδα, ούτως ώστε στην αυριανή προπόνηση να βρεθεί κανονικά στα Δένδρα.

Από εκεί

και πέρα, όπως αναμενόταν δύο από τους παίκτες της ΑΕΛ δεν βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ρομέου πήρε επιπλέον άδεια από την βυσσινί ΠΑΕ ώστε να κάνει κάποιες επαφές προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ταλ αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει προσφυγή εναντίον της ΑΕΛ ώστε να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του αλλά και να μείνει ελεύθερος. Εξάλλου, οι σημερινές του δηλώσεις στο έγκριτο "France Football" που αναφέρει ότι του χρωστάει η ΑΕΛ χρήματα αρκετών μηνών, ουσιαστικά προεξοφλούν ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη βυσσινί φανέλα.

Ο τρίτος της παρέας που απείχε από την προπόνηση είναι ο Τσιμπάμπα. Ο νεαρός επιθετικός, όμως, θα βρίσκεται αύριο στην Λάρισα. Μάλιστα άνθρωπος της ΑΕΛ θα μεταβεί στο αεροδρόμιο ώστε να τον παραλάβει.

Θλάση ο Μπόα Μόρτε
Κατά τα άλλα, δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μπόα Μόρτε. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (επέστρεψε κανονικά στην Λάρισα) υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού (είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου και αντικαταστάθηκε), που σημαίνει ότι θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες. Ο έτερος Πορτογάλος της ομάδας, ο Ζεκίνια, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εκτός από τα δυσάρεστα, υπήρχαν και ευχάριστα από τη σημερινή προπόνηση. Οι Κώστας Νεμπεγλέρας και Δημήτρης Κολοβέτσιος μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά με επιφύλαξη και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιαννιτσά στις 4 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα