Χωρίς Σουμπίνιο, Πίτσο ο ΟΦΗ στο Φάληρο

Με δύο απώλειες ανεβαίνει στον Πειραιά ο ΟΦΗ για το αυριανό (29/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει στην διάθεσή του τον Σουμπίνιο (υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες να μην αγωνιστεί) και τον τραυματία Πίτσο.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και μετά το τέλος της σημερινής (28/10) προπόνησης,

που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Μηνάς Πίτσος δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στη προπόνηση, αντιθέτως ακολούθησε θεραπεία και κατά συνέπεια αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Αναστόπουλος έχει στην διάθεσή του τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Ταυλαρίδης, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβας, Μάντζιος, Παπουλής, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Ζαχαράκης.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο "μουστάκιας" στις τελευταίες προπονήσεις θα επαναφέρει τον Ματίας Βερόν που θα αγωνιστεί μπροστά από τους Μποντόρ – Κάλαϊτζιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης. Στην επίθεση θα παίξουν οι Σίσιτς, Παπουλής στα άκρα με τον Mάντζιο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα