Χούλκενμπεργκ: Καλύτερα εκτός F1, παρά ξανά δοκιμαστής

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει σε ρόλο δοκιμαστή ομάδας στην F1, αν δεν βρει κάποια αγωνιστική θέση του χρόνου.

Ο νεαρός γερμανός έκανε ντεμπούτο το 2010 με την Williams, όμως στο τέλος της σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Πάστορ Μαλντονάντο.

Εχοντας αποτύχει να βρει ένα μονοθέσιο για να αγωνιστεί φέτος, αρκέστηκε σε ρόλο δοκιμαστή της Force India.

Τώρα, θεωρείται φαβορί για να πάρει τη θέση του Αντριαν Σούτιλ στην ινδική ομάδα, αν και ο επικεφαλής της, Βιτζάι Μαλία, κρατάει

κλειστά τα χαρτιά του για την ώρα.

"Ελπίζω να είναι θέμα λίγων εβδομάδων", δήλωσε ο Χούλκενμπεργκ στο πρακτορείο ειδήσεων DPA από το Ιντερλάγκος, όπου πέρυσι είχε πάρει μια pole-position-έκπληξη.

"Δεν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τώρα για δεύτερη χρονιά. Αποκλείεται".

Σε ερώτηση για το αν θα σκεφτεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε περίπτωση που αποτύχει να βρει μια θέση στο grid το 2012, ο Χουλκ είπε: "Ναι, σίγουρα. Αλλά δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια ακόμα".

Την ίδια ώρα, ο Σούτιλ εξακολουθεί να περιμένει τις αποφάσεις της Force India για να μάθει τι θα κάνει του χρόνου, αν και ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά ήρεμος μπροστά στην όλη κατάσταση.

"Κάποια στιγμή όλων τα συμβόλαια τελειώνουν. Εγώ είμαι αρκετά χαλαρός γιατί έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα", τόνισε στο πρακτορείο SID ο Σούτιλ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι η εναλλακτική επιλογή των ανθρώπων της Williams για τη θέση του Ρούμπενς Μπαρικέλο, αν δεν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Κίμι Ράικονεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα