Δαμιανίδης: Η κατάσταση είναι δύσκολη

Η αντίδραση των παικτών του Αρη προκάλεσε συζήτηση μεταξύ των τελευταίων με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, που βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο. Αφού μίλησε στους παίκτες, αναφέρθηκε στην κατάσταση ντροπής που επικρατεί στην ομάδα, που είναι αβοήθητη απ' όλους όσοι έχουν ρόλο σε αυτή, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αντίδραση των αθλητών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ανέφερε στους παίκτες ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και πως άμεσα θα υπογραφεί

η σύμβαση. Ζήτησε απ' όλους να κάνουν υπομονή και οι παίκτες του διεμήνυσαν ότι ο λόγος της αποχής ήταν να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι φορείς του Αρη, μπας και αντιδράσει κανείς και ασχοληθεί με τη κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Δαμιανίδης μίλησε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι Β«Η κατάσταση είναι δύσκολη και στον ΑΡΗ, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες δικαίως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μιας και οι Έλληνες είναι απλήρωτοι, ενώ οι ξένοι έχουν πληρωθεί δύο μήνες. Είναι λογικό το αίτημα τους. Είναι ντροπή για τον Αρη να φτάνει σε αυτό το σημείο. Αλλά η ομάδα έχει εγκαταλειφθεί παραγοντικά, το σύνθημα Β«ο Αρης πάνω απ' όλαΒ» δεν ισχύει φαίνεται και αυτό είναι τραγικό.

Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο διοικητικό, να έρθουν όλοι και να συζητήσουν για να τα βρουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζω το παραπάνω σύνθημα να λειτουργήσει για όλους, να αφήσουν τα προσωπικά στην άκρη και να έρθουν δίπλα στην ομάδα. Μία ομάδα η οποία αγωνιστικά δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής και θα πάει καλύτερα. Αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δοθεί λύση στο διοικητικό. Εγώ είμαι εδώ και πολεμάω. Αλλά πρέπει να έρθουν και οι άλλοι, να βοηθήσουμε όλοι μαζίΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα