ΠΑΟΚ: Θέλει, αλλά μπορεί;

Μετά τον Ντόνι ΜακΓκραθ φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ χάνει έναν ακόμη μεταγραφικό στόχο, καθώς ο Σάσα Βασίλιεβιτς - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport.gr - δείχνει να καταλήγει στον Ικαρο Καλλιθέας. Ο Μαυροβούνιος γκαρντ είναι η επιλογή της ομάδας της Καλλιθέας από τη στιγμή που ο ΜακΓκραθ αποφάσισε να πάρει στο Τεράμο και από τη πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει μια άλλη λύση.

Και πάλι όμως το ζήτημα της ενίσχυσης δεν είναι απλή υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολο για τον Δικέφαλο να αποκτήσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, αφού τούτη τη στιγμή υπάρχει σχετική απαγόρευση από τη FIBA. Κι αυτό διότι υπάρχει η οφειλή απέναντι στον Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μέσα από έναν κύκλο συζητήσεις με την FIBA, η τελευταία έδειξε θετική στο να εξυπηρετήσει τον ΠΑΟΚ, αρκεί όμως να τα βρει με την πλευρά του παίκτη.

Μόνο που ο ατζέντης του Τομάσεβιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ζήτησε ως προκαταβολή ένα ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 60% του συνολικού χρέους, ούτως ώστε να υπογράψει τη συμβιβαστική λύση και να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τη δυνατότητα μεταγραφής. Για την ακρίβεια, ζήτησε περίπου 20.000 ευρώ, ποσό που ασφαλώς και είναι δυσεύρετο στη παρούσα φάση. Ως εκ τούτου, υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Συν τοις άλλοις, σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η υπόθεση του Ουέιντ Χέλιγουελ ο οποίος έχει προσφύγει στη FIBA για χρέος 18.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, οι επιτελείς του Δικεφάλου ζήτησαν από τους παίκτες να κάνουν υπομονή έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, σε ότι αφορά τις πληρωμές. Όπως στη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων έτσι και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οφειλές τόσο απέναντι στους Ελληνες όσο και στους ξένους, πράγμα που συζητείται έντονα από τους τελευταίους και ιδιαίτερα οι ξένοι περιμένουν από τη διοίκηση να καταβάλει τα οφειλόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα