Δεν πάει Ελβετία ο Ζαγοράκης!

Το μυαλό του Θοδωρή Ζαγοράκη βρίσκεται υπό το... καθεστώς της αποχώρησης, αρκετό καιρό τώρα, φαίνεται όμως ότι τουλάχιστον στη παρούσα φάση, δεν θα αποχωρήσει από τη προεδρία της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επρόκειτο να μεταβεί σήμερα (26/01) στη Νιόν ώστε να δώσει το παρών σε συνάντηση με τα στελέχη της financial fair play της ΟΥΕΦΑ, τελικώς όμως τη ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει μόνο ο Αχιλλέας Μαυροφρύδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του Ζαγοράκη δεν σημαίνει

ότι αποχωρεί από τη προεδρία της ΠΑΕ. Ο "Ζαγόρ" θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μετά, θα βάλει κάτω όλες τις σκέψεις του και θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Λέγεται ότι ψυχικά είναι ήδη εκτός ΠΑΟΚ, εκτιμά όμως ότι είναι υποχρεωμένος να μείνει στη ΠΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσουν συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα είναι η αδειοδότηση της ομάδας. Είναι βέβαιο όμως ότι με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, θα βρεθεί ενώπιον σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του στην ΠΑΕ. Και πλέον, αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα