Διαψεύδουν στο Λιμάνι για Τσάκα

Ο Βλάσης Τσάκας έχει επανειλημμένως τονίσει πως θα δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι των αιωνίων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά από την πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν πως έχουν δεχθεί αίτημα για το συγκεκριμένο

θέμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βλάσης Τσάκας ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να εξασφαλίσει θέση στο φαληρικό γήπεδο για το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ήρθε σε επαφή με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να προσκληθεί και ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ στο Καραϊσκάκη.

Τις πληροφορίες αυτές όμως στο Λιμάνι δεν τις επιβεβαιώνουν. "Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Επίσης δεν υπήρξε επικοινωνία με κανέναν και ούτε έχουμε δεχθεί κάποιο σχετικό αίτημα. Έχουμε και σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε απ' ορισμένα δημοσιεύματα", τονίζουν από τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε παραχωρήσει στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους επίσημους του Δικεφάλου σουίτα του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το ματς και το ίδιο αναφέρουν δημοσιεύματα πως θα γίνει και στην περίπτωση του Τσάκα.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας όμως σχολιάζουν πως "δεν γίνεται να συγχέονται ο Ζαγοράκης με τον Τσάκα, γιατί ο πρώτος έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει τίποτα".

Οι πιθανότητες πάντως να βρεθεί ο Βλάσης Τσάκας στο Καραϊσκάκη δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διευκρινίζουν πως αν δεχθούν κάποιο αίτημα, θα το εξετάσουν σοβαρά και δεν θα είναι αρνητικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα