Διάστρεμμα ο Μπεσέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ενα απρόοπτο περιελάμβανε η σημερινή (10/11) προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Λεάντρο Μπεσέρα υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ντάσιος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά σε πιο ήπιους ρυθμούς μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Θεραπεία πραγματοποίησε ο Κηπουρός μετά

τις ενοχλήσεις που έχει στην μέση, ενώ ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Ιμπραίμα Μπακαγιόκο εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Απών από την προπόνηση ήταν επίσης οι διεθνείς Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται στην Αλβανία προσκεκλειμένος του προέδρου της αλβανικής ομοσπονδίας Αρμάντ Ντούκα και θα παρακολουθήσει σήμερα (10/11) την αναμέτρηση των Ελπίδων μεταξύ της οικοδέσποινας και της Ρωσίας και αύριο (11/11) το φιλικό παιχνίδι της γείτονας χώρας κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα