"Ευχαριστούμε τον κόσμο"

16:18 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς ο Κολοσσός έπαιζε με... παίκτη παραπάνω. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό... Ο λόγος γίνεται για τον κόσμο της ομάδας, που "έσπρωξε" τους παίκτες του κόουτς Φραγκιά στη νίκη επί του ΑΓΟΡ.

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους για τις 11/1, όταν και ο Κολοσσός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

"Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές

της ομάδας μας, θέλουν να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο για τη δυναμική του παρουσία στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου. Για μία ακόμη φορά αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 στο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκό", αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, σήμερα 5/1 ο Βασίλης Φραγκιάς και οι παίκτες του ξεκινούν την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι. Μοναδικό πρόβλημα για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής, η συμμετοχή του οποίου παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με το Μαρούσι και τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου. Ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα κριθεί το Σάββατο, όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα