"Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ"

14:51 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε ότι το απωθημένο του είναι ότι δεν κατέκτησε έναν τίτλο με την ομάδα. Παράλληλα υποστήριξε ότι το πρόβλημα υγείας της μητέρας του και οι συνθήκες που επικρατούν στον Δικέφαλο, τον οδήγησαν στην απόφαση αποχώρησης. Επιβεβαίωσε επίσης ότι είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι «μακάρι στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ

από άλλο πόστο όπως ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας».

Αρχικά ο Κοντρέρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο. Β«Είχαμε τη βοήθεια των φιλάθλων. Φεύγω με τη λύπη ότι δεν κατάφερα να κατακτήσω έναν τίτλο. Περιμένω όμως από τον ΠΑΟΚ να το καταφέρει. Φεύγω όμως ήρεμος, γεμάτος αγάπη από τους φιλάθλους, από τον πολύ κόσμο που είδα χαρούμενο όταν κερδίσαμε τη Φενέρμπακτσε. Ηταν πάντα μαζί μας και γνωρίζαμε ότι γι' αυτούς ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Ολα πήγαν καλά και γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αποστολής, μας πήγαν έτσι όπως θέλαμε. Να ξέρετε ότι όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί κι έχουν κάνει τα πάντα γι' αυτή την ομάδα, θέλω να μιλήσω ειδικά για έναν παίκτη... Ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει και να αγαπάει τον Πάμπλο Γκαρσία. Με όλο το σεβασμό που έχω προς όλους τους ποδοσφαιριστέςΒ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

Β«Οι φίλαθλοι να ξέρουν ότι αυτή η εβδομάδα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα και την οικογένειά μου. Πάντα ήμουν παρών κάθε φορά που με χρειαζόταν η ομάδα, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, κάποια ΜΜΕ είχαν πει ότι δεν ήμουν έτοιμος για να παίξω με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά πως ήμουν έτοιμος για να παίξω με την Εθνική ομάδα. Δυστυχώς σε κάποιες καταστάσεις δεν μπορούσα να ήμουν παρών και δεν ήταν αλήθεια ότι είχα υπογράψει με άλλη ομάδα. Ξέρω τις δυσκολίες που περνάει οικονομικά η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ζήση Βρύζα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ για τον σεβασμό που μου έδειξαν.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έκαναν αναγνωρίσιμο τον ΠΑΟΚ στο παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τους δημοσιογράφους που πάντα ήταν παρών σε όλες τις δύσκολες στιγμές καιν φυσικά τον κόσμο που με έκανε να αισθανθώ σαν να ήμουν ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο. Θέλω να καταλάβετε την απόφαση που πήρα σε συνεργασία με τη διοίκηση. Δεν ήταν εύκολη τόσο για μένα όσο και γι' αυτούς. Μακάρι να μπορούσα να τελειώσω τη καριέρα μου εδώ. Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά θέματα, θα σας πω ότι έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα, αλλά να ξέρετε ότι στον ΠΑΟΚ πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Στάθηκα τυχερός που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ και γνωρίζετε όλοι ότι ακούστηκε το όνομά μου, ειδικά όταν έχασα τον πατέρα μου. Πάντα σεβόμουν τη διοίκηση του ΠΑΟΚΒ».

Ο Κοντρέρας ρωτήθηκε για τον τρόπο αποχαιρετισμού. Β«Δυστυχώς δεν μπορούσα να αποχαιρετήσω την ομάδα παίζοντας ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος είχε ταυτιστεί μαζί μου και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να τον αποχαι

Keywords
Τυχαία Θέματα