Εύκολα 92-63 ο Ολυμπιακός το Μαρούσι

Εύκολο... μεσημέρι είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο χιλίων προβλημάτων, αλλά αξιόμαχο Μαρούσι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 92-63 στο ΣΕΦ, κάνοντας το 2x2 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Κι όμως το πρώτο τάιμ άουτ το πήρε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στο 6', βλέποντας τον Ακεψιμαϊδη να φτάνει τους 7 προσωπικούς πόντους και να ισοφαρίζει 11-11. Ο Ολυμπιακός

βρήκε λύσεις στην επίθεση, κυρίως από τον Χάινς και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενος στο σκορ με 25-19.

Χαριτόπουλος, Ακεψιμαϊδης και Γκαγκαλούδης, κρατούσαν το Μαρούσι μέσα στο παιχνίδι, αλλά στα μέσα της 2ης περιόδου, ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα και με κορυφαίους του Παπανικολάου, Σλούκα διατηρούσε μια διαφορά ασφαλείας, η οποία εκτοξεύθηκε στους 17 πόντους (49-32) για πρώτη φορά στο 19' με τρίποντο του δεύτερου.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και το Μαρούσι να προσπαθεί να κρατήσει σε κολακευτικά επίπεδα τη διαφορά στο σκορ.

Στο 29' ο Ολυμπιακός έφτασε στο +25 (68-43), με τον Πρίντεζη να καρφώνει στον αιφνιδιασμό και στο +29 (72-43), με 4 συνεχόμενους πόντους του Βασίλη Σπανούλη.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, οι Χάινς και Λούκας, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με 14 πόντους έκαστος, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν οι Παπανικολάου και Σλούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα