Ο «golden coach» του ΟΦΗ και του Κολωνακίου! (photos)

O Νίκος Αναστόπουλος ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, λατρεύει την ιταλική κουζίνα και παραδοσιακά «σκοράρει» στον «ιερό βράχο» του Κολωνακίου! Το Onsports, ξετυλίγει την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τις περιπέτειες του «μουστάκια», μακριά από τους πάγκους των γηπέδων.

«Η μόδα συχνάζει στον ουρανό, στους δρόμους. Η μόδα σχετίζεται με τις ιδέες, τον τρόπο που ζούμε, ότι πρόκειται να συμβεί». Τάδε έφη, Coco Chanel. Η λέξη μόδα στην

κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτυπωθεί μέσα από ένα ονοματεπώνυμο! Νίκος Αναστόπουλος! Μόδα και Αναστόπουλος, είναι πολλά χρόνια τώρα έννοιες συνυφασμένες.

Ο «μουστάκιας» ξεχωρίζει για το ακριβό και παράλληλα κομψό ντύσιμό του, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που να θεωρείται ίσως ο πιο φινετσάτος προπονητής των ελληνικών γηπέδων. Ο «Αllenatore Nicolo» γνωρίζει τι και πως να φορέσει, ξεχωρίζοντας για το καλό του γούστο, το οποίο είναι επιπέδου… Champions League! Χλιδάτο και ακριβό!

Παρεμπιπτόντως, πριν από μερικά χρόνια είχε απορρίψει πρόταση του Χρήστου Κανελλάκη να αναλάβει τον Ιωνικό, με την αλήστου μνήμης ατάκα, «τα χρήματα που μου προσφέρεις, δεν φτάνουν ούτε για τα σακάκια μου!».

Προτιμά τα σκούρα και μονόχρωμα κοστούμια, προσέχοντας κάθε σημείο στο ντύσιμό του, διότι ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Από το δέσιμο της γραβάτας, μέχρι τα καλογυαλισμένα παπούτσια του, που θαρρείς πως θα ζήλευαν ακόμη και οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι στις ειδικές δυνάμεις στρατού!

Εχει την ικανότητα να αυτοσχεδιάζει ακόμη και όταν φορά κοστούμι με γραβάτα, ενώ λίγες φορές προτιμάει το κάζουαλ ντύσιμο την ώρα του καθήκοντος από τον πάγκο.

Οι στυλιστικές επιλογές του θα μπορούσαν να δώσουν «τροφή» για ολόκληρα αφιερώματα σε περιοδικά μόδας. Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος, πολύ εύστοχα είχε γράψει κάποτε, « ο Αναστόπουλος αγόραζε ρούχα από την Ιταλία, σε μια εποχή που όταν Ελληνας παίκτης πήγαινε στην συγκεκριμένη χώρα, το πολύ που θα έφερνε πίσω ήταν λαθραία τσιγάρα Marlboro».

Ο ίδιος πάντως είναι ιδιαίτερα μετριόφρων αναφορικά με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του, δηλώνοντας σε παλιότερη συνέντευξη του, «με το στιλ γεννιέσαι. Δεν μπορείς να το φτιάξεις. Αν θες να το παίξεις καλοντυμένος, δεν γίνεται».

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί στους πάγκους των γηπέδων με στενά μεσάτα κοστούμια Zegna και ενίοτε Αrmani και παπούτσια Salvatore Ferragamo ή Baroni. Όταν μάλιστα ο υδράργυρος παίρνει την κατιούσα, λανσάρει και ένα τυλιγμένο κασκόλ στον λαιμό. Όχι πάντως για να… αντιγράψει τον Ιταλό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σύμφωνα με τα κουτσομπολιά και τις… κακές γλώσσες.

Από ρολόγια έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε δύο μάρκες (Cartier ή Rolex) ενώ η συνολική αξία των ρούχων και αξεσουάρ πάνω του ξεπερνάει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών τα 30.000 ευρώ, εάν αναλογιστεί κανείς πως μόνο το ρολόι, κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ!

Ο μύθος στο Κολωνάκι

Εκτός από το κυριλέ ντύσιμό του, ο Νίκος Αναστόπουλος ξε

Keywords
Τυχαία Θέματα