Είναι φήμες, λένε στη Φλαμένγκο

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φλαμένγκο, Λουίζ Αουγκούστο Βελόσο, υποστήριξε πως δεν υπάρχει κάποια επαφή από την πλευρά του Πρίγκιπα για τον Ροναλντίνιο και χαρακτήρισε φήμες όσα ακούγονται.

Η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN επικοινώνησε με τον Βελόσο, ενώ στο ρεπορτάζ της αναφέρει ακόμη οι άνθρωποι της Φλαμένγκο, δηλώνουν έκπληκτοι για την είδηση που έφτασε εκεί από την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικές

είναι και οι δηλώσεις του Βελόσο: "Ο,τι γνωρίζουμε για αυτή την ιστορία είναι ότι κι εσείς. Όσα δηλαδή έχουν διαβάσει διεθνώς στα media. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Ροναλντίνιο. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι ήρθε στην ομάδα την περίοδο που δεν παίζουμε στο Μαρακάνα".

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η αντίδραση της Φλαμένγκο αν τελικά ο Πρίγκιπας προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ροναλντίνιο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φλαμένγκο είπε:

"Τότε θα έχει το λόγο η πρόεδρος. Για την ώρα είναι μόνο φήμες και στην πραγματικότητα αυτό που θέλει η Φλαμένγκο είναι να νικήσει την Φιγκεϊρένσε την Πέμπτη για να πάει καλύτερο στο πρωτάθλημα Μπραζιλέιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα