Εκτός ο Σάμπερτ για 2-4 εβδομάδες

Ο ρούκι γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, Εμάν Σάμπερτ, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο.

Η 17η επιλογή του φετινού ντραφτ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου στη νίκη της ομάδας του με 106-104 επί των Μπόστον Σέλτικς, και η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Ο Σάμπερτ πρόλαβε να αγωνιστεί 22 λεπτά στο ντεμπούτο του στο NBA, πετυχαίνοντας 11 πόντους με 3/13

σουτ εντός παιδιάς.

Η απουσία του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην περιφέρεια των Νικς, καθώς ο κόουτς Μάικ Ντ'Αντονι σκόπευε να του δώσει λεπτά και στις δύο θέσεις των γκαρντ στο προσεχές διάστημα.

Πλέον, η ομάδα της Νέας Υόρκης έμεινε με μοναδικό υγιή πλέι-μέικερ τον βασικό Τόνεϊ Ντάγκλας, από τη στιγμή που οι Μάικ Μπίμπι και Μπάρον Ντέιβις είναι επίσης τραυματίες - αν και ο πρώτος ενδέχεται να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι στο Γκόλντεν Στέιτ την Τετάρτη (28/12).

Εκτός από τον Σάμπερτ, στο ματς κόντρα στους Σέλτικς τραυματίστηκε και ο αναπληρωματικός φόργουορντ Τζάρεντ Τζέφρις, ο οποίος χτύπησε στη δεξιά γάμπα και μπορεί να χάσει από μία έως δύο εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα