Εκτός τελικά και ο Ντούβνιακ

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου δεν θα βρεθεί ο τραυματίας Τζέι Αρ Γκίντενς, παρότι θα είναι στην αποστολή, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Ούρος Ντούβνιακ, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΟΚ. Στο μεταξύ, το αυριανό (14/01) παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του

Ρασάντ Ράιτ.

Ο Αμερικανός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη γαλλική Ροάν και κατόπιν διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θα εισπράξει το μισό μέρος των οφειλών, θα χαρίσει περί των 11.500 ευρώ και θα αποχωρήσει. Συνυπολογίζοντας και το τέλος της συνεργασίας με τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, την απουσία του Γκίντενς, αλλά και το γεγονός ότι ο Ντούβνιακ δεν απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας για ποιους λόγους, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, απέκτησε τυπικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ.

Συν τοις άλλοις, Ντικούδης και Καλλές έχασαν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμών, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να τους χρησιμοποιήσει, καθώς δεν έχει άλλους ψηλούς. Β«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας.

Εμείς από την πλευρά μας ψάχνουμε τρόπο να επουλώσουμε τις πληγές μας από τις απουσίες και τους τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε στο μέτρο αυτό να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνισηΒ», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που ωστόσο δείχνει πολύ προβληματισμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα