Τόρας: Ευτυχισμένος που είμαι στην Τσεζένα

Ο Βαγγέλης Μόρας παρουσιάστηκε από την Τσεζένα και ευχαρίστησε τον σύλλογο για την ευκαιρία που του έδωσε να επιστρέψει στη Serie A. Τι είπε για τον προπονητή του και τη θέση που του αρέσει να παίζει.

"Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ήθελα πάρα πολύ μία νέα περιπέτεια στην Ιταλία και ευχαριστώ την Τσεζένα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Η Τσεζένα με κυνηγούσε επίμονα εδώ και

δύο χρόνια και αυτή η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου είναι που με έπεισε να έρθω εδώ", τόνισε στις δηλώσεις του ο Έλληνας διεθνής στόπερ και συνέχισε:

"Από σήμερα θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή για να δώσω ένα χείρα βοηθείας στην προσπάθειά της να πετύχει το στόχο της σωτηρίας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έξι πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά υπάρχει χρόνος. Θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί. Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι (σ.σ αντίπαλος η Νοβάρα), αλλά από εδώ και μπρος όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς".

Ο 30χρονος άσος παραδέχτηκε επίσης πως προτιμάει να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ("έχω όμως καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας", πρόσθεσε), ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Τσεζένα, Ντανιέλε Αριγκόνι, με τον οποίο συνεργάζεται ξανά μετά τη συνύπαρξή τους στη Μπολόνια.

"Γνωρίζω καλά τον μίστερ, αυτός είναι που με έφερε στην Ιταλία. Στη Μπολόνια έμεινα τέσσερα χρόνια, που ήταν τα ομορφότερα χρόνια στην καριέρα μου", είπε.

Ο Μόρας διάλεξε τη φανέλα με το Νο 81 καθώς ο συγκεκριμένος αριθμός είναι η χρονιά γέννησής του. Να σημειωθεί ότι στη Μπολόνια έμεινε από το 2007 μέχρι το 2011, έχοντας 28 συμμετοχές στη Serie B και 70 στη Serie A με τους "ροσομπλού".

Keywords
Τυχαία Θέματα