"Εμείς προβλήματα, ο ΠΑΟΚ τύχη"

Ο Εργοτέλης δεν πήρε αυτό που άξιζε σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου και ο ΠΑΟΚ πήρε τους βαθμούς της νίκης με αρκετή δόση τύχης. Ο έμπειρος τεχνικός που ουδέποτε έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ (ως προπονητής του Εργοτέλη) στο γήπεδο της Τούμπας είπε επίσης ότι "περιμένω να δω τον παλιό Βασιλάκη", αναφερόμενος στον Κουτσιανικούλη.

"Χάσαμε και τον Λεάλ που ήταν μια πολύ σημαντική απώλεια για μας.

Μας προέκυψαν προβλήματα που δεν είναι εύκολο να τα ξεπεράσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που ήταν στις προηγούμενες αγωνιστικές και με λίγη δόση τύχη μας κέρδισε", είπε και ρωτήθηκε για τη πορεία της ομάδας του και για τα προβλήματα. "Από το παιχνίδι που δώσαμε με τον ΠΑΟΚ στη Κρήτη στη δεύτερη αγωνιστική, άρχισε μια κακοδαιμονία για μας και παίζαμε με τουλάχιστον μείον 4 παίκτες. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός να έχουμε πολλές λύσεις κι αυτό κόστισε. Σήμερα δεν είχαμε και τον Τζούνιορ που τραυματίστηκε στο ζέσταμα και δεν έπαιξε.

Και σε αυτό ακόμη το παιχνίδι, ενώ ήμασταν όλοι καλά, την παραμονή του αγώνα μας προέκυψε πρόβλημα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Αν δεν είχαμε όλ' αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε μια θέση στη πεντάδα. Δεν λέω ότι θα παίρναμε τη 5η θέση, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είχαμε προβλήματα, θα τη διεκδικούσαμε. Τώρα, απλά θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς", είπε και ρωτήθηκε για την παρουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη, όπου αφού ξεκαθάρισε ότι τον αντικατέστησε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

"Είναι ένα μεγάλο δίλημμα για τον Εργοτέλη και κάποια στιγμή ήταν και για τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν βλέπω τον Κουτσιανικούλη που είχα στην ομάδα, πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Από πλευράς απόδοσης μιλάω. Προσπαθώ να τον επανεντάξω, να τον ξαναφέρω σε στάνταρ απόδοσης που είχε παλιά. Δεν το έχω πετύχει. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που τουλάχιστον εμφανίζεται. Ελπίζω αυτό το γκολ που πέτυχε, που ήταν θέμα κακής εκτίμησης παίκτη του ΠΑΟΚ, να του δώσει τη ψυχολογία για να αρχίσει να θυμίζει τον παλιό Βασιλάκη".

Σε ερώτηση σχετική με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, απάντησε ότι "δεν με προβληματίζει. Από την αρχή της χρονιάς χάνουμε ευκαιρίες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο κι εμείς γενικά κάνουμε πολλές ευκαιρίες, κάποιες θα μπουν και κάποιες άλλες όχι. Δεν είναι θέμα ικανότητας,. Οι παίκτες λειτουργούν με το ένστικτο και την ικανότητα, όταν φτάνουν σε θέση για γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα