Ενημέρωσε την UEFA o Μαυροφρύδης

Ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ’λκης Μαυροφρύδης, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε από την Πέμπτη (26/1) στη Νιόν της Ελβετίας προκειμένου να ενημερώσει το Club Financial Control Panel, για το πλάνο εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Δικέφαλος και πρόσφατα είχε πάρει την έγκριση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA.

Ο Μαυροφρύδης ενημέρωσε

ακόμα τους ανθρώπους της Επιτροπής για την αλλαγή που υπάρχει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν και πριν μέρες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφραζόταν φόβοι μην τυχόν αυτό το γεγονός δημιουργήσει προβληματισμό στα μέλη της Επιτροπής, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το γεγονός ότι η διοίκηση που εκπόνησε το πλάνο εξυγίανσης συνεχίζει να υφίσταται και στην κορυφή της ιεραρχίας της ανήλθε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας αποτελούν για τους ανθρώπους της επιτροπής εχέγγυα ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι από όλα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η ΠΑΕ έχει ζητήσει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την UEFA προκειμένου να ζητά διευκρινίσεις σε όποια σημεία χρειάζεται. Ο Μαυροφρύδης, αφού ολοκλήρωσε την ενημέρωση, πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα