Επιστροφή ρεκόρ για Πάντελιτς

Ευχάριστα νέα περίμεναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε τους Πάντελιτς και Φουστέρ να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο σέρβος επιθετικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο, επρόκειτο να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις. Ωστόσο, η θέλησή του

να ξαναπαίξει γρήγορα ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι ακολούθησε κατά γράμμα τη θεραπεία τον βοήθησαν να επανέλθει σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα!

Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα κριθεί και ο βαθμός ετοιμότητάς του και εν συνεχεία ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν και οι Βασίλης Τοροσίδης και Νταβίδ Φουστέρ, οι οποίοι την Τρίτη (17/1) για λόγους κόπωσης ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα.

Αντίθετα συντηρητικό για τους ίδιους λόγους συνέχισαν για ακόμη μία μέρα οι Χολέμπας και Τζιμπούρ, η συμμετοχή των οποίων στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν τίθεται εν αμφιβόλω. Τέλος, θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Μόνχε και Φέισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα