Επιστροφή στις νίκες για την Καβάλα, 89-69 το Μαρούσι

Επιστροφή στις νίκες για την Καβάλα, που νίκησε με 89-69 το Μαρούσι στο κλειστό της Καλαμίτσας, για τη 16η αγωνιστική της Α1. Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς το Μαρούσι, με κορυφαίο τον Χαριτόπουλο έμεινε κοντά στο σκορ και ήταν ένα πόντο πίσω από

τους γηπεδούχους (34-35, 20`).

Στην τρίτη περίοδο, ωστόσο, η Καβάλα ανέβασε στροφές. Καραποστόλου και Γκάρισον έδωσαν σημαντικές λύσεις στην επίθεση και η διαφορά ανέβηκε στους 8 πόντους (60-52, 30`).

Το Μαρούσι ήταν καλό στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είχε σημαντικά προβλήματα, τα οποία δεν του επέτρεπαν να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε η διαφορά ήταν στους 11 (72-61) και η Καβάλα έδειχνε να έχει τον έλεγχο του ματς.

Ο Καραποστόλου ήταν ζεστός και με τα τρίποντά του καθάρισε το ματς για την Καβάλα, που έφτασε σχετικά εύκολα στο τελικό 89-69. Ετσι, το Μαρούσι παρέμεινε στην τελευταία θέση, χωρίς να έχει κάνει ακόμη... σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα