Πρώτο διπλό ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Σημαντικότατη νίκη, την πρώτη του εκτός έδρας στη φετινή Super League, στην μάχη επιβίωσης στην κατηγορία πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με γκολ του Μπαρτολίνι από το 9ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, που φωνάζουν για χέρι του Αλβαρεζ μέσα στην περιοχή,

στη φάση της αποβολής του Τάτου.

Με αυτό το αποτέλεσμα συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον Ατρόμητο, όχι μόνο να μην κερδίζει τον Αστέρα στο Περιστέρι, αλλά και να μην έχει σκοράρει ποτέ εντός έδρας εναντίον της ομάδας της Τρίπολης!

Παρά την καλή ψυχολογία που είχαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, μπήκαν στο παιχνίδι υποτονικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά τον Χακόμπο στο πρώτο μέρος, την ώρα που ο Αστέρας "χτύπησε" από τα στημένα.

Στο πρώτο κιόλας κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Μπαρτολίνι βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Ιτάνζ και δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ στο 9'. Από μία ακόμα εκτέλεση κόρνερ στο 41', ο αργεντίνος έφτασε κοντά στο 2-0, όμως αστόχησε από πολύ κοντά, ενώ έξι λεπτά νωρίτερα, ο Ιτάνζ είχε διώξει με δυσκολία δυνατό σουτ του Αλβαρεζ.

Βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζει άθλια εικόνα, ο Δώνης πέρασε τους Αναστασάκο και Μπρίτο στον αγωνιστικό χώρο, αλλάζοντας και το σύστημα. Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή από τον Αστέρα, άρχισε να επισκέπτεται την περιοχή του Χακόμπο, όμως κλασική ευκαιρία δεν δημιούργησε ποτέ, ενώ από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες, η αποστολή του έγινε έτσι κι αλλιώς πιο δύσκολη.

Η φάση του παιχνιδιού, που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί, έγινε στο 67ο λεπτό, όταν μετά από πολλές κόντρες, η μπάλα χτύπησε μέσα στην περιοχή στο χέρι του Αλβαρεζ. Ο διαιτητής Βοσκάκης θεώρησε ακούσιο το χέρι, όμως η έντονη διαμαρτυρία του Τάτου τού επέφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα