Επιταχύνει τις διαδικασίες για το deal με τον Παναθηναϊκό ο Πρίγκιπας

Η νέα πρόταση που ήρθε από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν κόβει τη... φόρα του Πρίγκιπα, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Από την πλευρά της, η οικογένεια Βαρδινογιάννη φαίνεται πως πλέον έχει πειστεί για το ότι η πρόταση είναι σοβαρή.

Ετσι, η υπόθεση μπαίνει πια στην τελική της ευθεία, καθώς εντός της ημέραο πληρεξούσιος δικηγόρος του θα έχει στα χέρια του σε e-mail το έγγραφο του γνήσιου της υπογραφής, που έχουν ζητήσει οι δικηγόροι της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Το επίσημο έγγραφο θα το φέρει τις επόμενες ημέρες ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος θα επιστρέψει από την Τζέντα.

Από την στιγμή που θα φτάσει η υπογραφή, η πλευρά Βαρδινογιάννη παραδέχεται ότι θα έχει στα χέρια της ένα σημαντικότατο στοιχείο για την ύπαρξη του ενδιαφέροντος για την απόκτηση των μετοχών.

Οι υπόλοιπες κινήσεις είναι γνωστές. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, ενώ θα μπεί και εγγυητική ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα μπουν άμεσα στην ομάδα.

Οσο για την άφιξη του Πρίγκιπα, αυτή αναμένεται να γίνει χωρίς... τυμπανοκρουσίες. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει μυστικά, καθώς ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν επιθυμεί να πάρει δημοσιότητα το θέμα, αν δεν κάνει πρώτα ορισμένες επαφές.

Ο Πρίγκιπας θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον οποίο θα κάνει γνωστά τα επενδυτικά του σχέδια στη χώρα μας.

Επειτα από αυτά, θα γίνει και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ στις 22 Οκτωβρίου, όπως έχει γράψει το sport.gr από την Κυριακή (9/10).

Keywords
Τυχαία Θέματα