Ετοιμάζει "καμπάνα" ο Μαρινάκης

08:58 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με τη Δόξα Δράμας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, προκειμένου να... τρίξει τα δόντια των παικτών.

Από το περιβάλλον του προέδρου του Ολυμπιακού

προκύπτει πως η εμφάνιση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο τον εκνεύρισε ιδιαίτερα και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει στα λόγια. Δεν θα κάνει απλώς παρατηρήσεις και θα φύγει. Θα λάβει πιο δραστικά μέτρα...

Αυτό που ενόχλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός... πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά και η εμφάνιση, η οποία ήταν ιδιαιτέρως κακή.

εμφάνιση ήταν απαράδεκτη, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν κερδίζονται οι αγώνες με τη φανέλα και να καταλάβουν και πού παίζουν. Ο κόσμος μας στηρίζει παρά τα προβλήματά του για να βλέπει αυτό το θέαμα...", είπε σε συνεργάτες του ο Μαρινάκης.

Είναι βέβαιο πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα κατά την επίσκεψή του στου Ρέντη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα μείνει σε αυτό.

Ο κ. Μαρινάκης σκέφτεται να πάρει πίσω το πριμ των 300.000 ευρώ που είχε τάξει και εκτός αυτού θα επιβάλει πρόστιμο-μαμούθ στους παίκτες, καθώς θεωρεί πως αυτοί είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την κακή εμφάνιση, τόσο απέναντι στη Δόξα, αλλά και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρινάκης είναι τόσο ενοχλημένος. Από το γεγονός δηλαδή, ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση. Και μπορεί απέναντι στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός να τη γλίτωσε, αλλά δεν ήταν το ίδιο τυχερός απέναντι στη Δόξα.

Keywords
Τυχαία Θέματα