Ετοιμάζεις αλλαγές ο Πρόμπιερζ για τη νίκη

16:14 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Πέρυσι πήγε στο νησί των Φαιάκων νιώθοντας τη πίεση του αποτελέσματος, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-4. Φέτος, ο Αρης βρίσκεται και πάλι σε δυσχερή θέση, ελπίζει όμως ότι η... ιστορία θα επαναληφθεί και θα κερδίσει εκ νέου τη Κέρκυρα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σκοπεύει να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές στο βασικό σχήμα και περιμένει από τους παίκτες του να αρχίσουν να χτίζουν ένα σερί αποτελεσμάτων.

"Να μην υποτιμήσουμε την Κέρκυρα"
Ο Πολωνός προπονητής με δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε ότι Β«η Κέρκυρα είναι πολύ δυνατή στην έδρας της. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να την υποτιμήσουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό το μικρό σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, κερδίζοντας και εκεί. Είναι σημαντικό στοιχείο για την ομάδα να έχει καλή ψυχολογία. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάποια παιχνίδια και είναι βασικό να πηγαίνεις να παίζεις με καλή ψυχολογίαΒ».

Ανακατεύει την τράπουλα
Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, παρότι μετράει πολλές επιστροφές, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές. Υπό την έννοια ότι Λαζαρίδης και Ντίκο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Νέτο θα καλύψει το δεξιό άκρο. Στο αριστερό άκρο, ο Πρόμπιερζ θα τοποθετήσει τον Καζναφέρη, αφού σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας έβαζε τον Μίσελ σε ρόλο αριστερού χαφ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα διατηρηθεί ο Κάρλος Τόχα, δίπλα του θα έχει όμως τον Ρικάρντο Φατί. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Χαβιέ Ουμπίντες, ενώ ο Σολτάνι θα παίξει πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα