Εξω Αριέλ και Ορμπάιθ, μέσα ο Μιραλάς

18:42 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Τις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα για ακόμα ένα ματς θα στερηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δραμας.

Ο αργεντίνος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (7/1), όπως άλλωστε και τις προηγούμενες μέρες, αλλά θεωρήθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως είχε γίνει και με τον Ατρόμητο.

Προκαλεί πάντως απορία η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην τον συμπεριλάβει

έστω στην αποστολή από την στιγμή, που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Εκτός 18άδας έμεινε και ο Ορμπάιθ, που νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, ενώ έκπληξη αποτελεί η επιλογή του Βαλβέρδε να πάρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη τον Χαβίτο, που είναι μία ανάσα από τον Εργοτέλη, και να αφήσει εκτός τον Αμπντούν.

Στην αποστολή πάντως βρίσκεται κανονικά ο Κέβιν Μιραλάς, που για δεύτερη μέρα γυμνάστηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ στην 18άδα συμπεριλήφθηκε και ο Κοστάντσο.

Αναλυτικά η αποστολη:Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Ομπάιθ, Χολέβας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν αύριο (8/1) στις 10:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα