Φαβορί ο Πίντο, βλέπει και Μπάμπαριτς

Οι Αντρε Πίντο και Τόμισλαβ Μπάμπαριτς προβάλλουν πλέον ως φαβορί για μία θέση στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει σε αυτούς του δύο παίκτες και πλέον το λόγο έχει η διοίκηση, που θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Νούμερο ένα στόχος είναι ο Πίντο,

ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός. Ο πορτογάλος αμυντικός είναι 22 ετών με ύψος 1.93μ. και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί ως δανεικός από την Πόρτο σε Σάντα Κλάρα, Βιτόρια Σετούμαλ και Ολαένσε συμπληρώνοντας συνολικά 78 εμφανίσεις με 6 γκολ.

Παίκτης ανάλογου στιλ και ίδιας ηλικίας είναι και ο Μπάμπαριτς, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2008. Στη συνέχεια, όμως, κάποιοι τραυματισμοί του... έκοψαν τη φόρα.

Σε ηλικία 22 ετών έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια με την Ντιναμό και 12 με την Λοκομοτίβα, στην οποία πήγε δανεικός, ενώ έχει πετύχει και 4 γκολ.

Ο Φερέιρα εγκρίνει και τις δύο περιπτώσεις και πλέον αναλαμβάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, που θα ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες και τις ομάδες τους για να δει αν μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει να μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη που θα αποκτηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα