Ο Θεοδωρίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ

09:21 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με πρόστιμο 50.000 ευρώ και αποκλεισμό ενός έτους με μονοετή αναστολή συν πρόστιμο 200.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή του Financial Fair Play της UEFA αν και ο εισηγητής του θέματος είχε ζητήσει τον άμεσο αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο η παρέμβαση του Θόδωρου Θεοδωρίδη απέτρεψε τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του προέδρου της UEFA, του Μισέλ Πλατινί, ήταν εκείνος που έπεισε τελικά τον Θοδωρή Ζαγοράκη να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς η παρουσία του θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην απόφαση ενώ βοήθησε έτσι ώστε να αποδεχτεί η UEFA τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής ο Ζαγοράκης ξεκαθάρισε πως το ποσό που αντιστοιχεί σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους θα πρέπει να έχει μηδενιστεί μέχρι τον Ιούνιο οπότε και θα επανεξεταστεί ο φάκελος του ΠΑΟΚ. Πλέον στην ΠΑΕ αναζητούν τρόπους να εξοφληθούν τα χρέη και να βρεθούν έσοδα το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην μπει ξανά η ομάδα σε περιπέτεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα