Φεύγουν (;) και οι Κάρλος, Κάλα μετά τον Χιμένεθ

Η αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ από την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να επιφέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ενωση, με τους Χοσέ Κάρλος και Κάλα, που ήταν επιλογές του, να τον ακολουθούν στο δρόμο της εξόδου από την κιτρινόμαυρη ομάδα!

"Η αναχώρηση Χιμένεθ από την ΑΕΚ μπορεί να έχει

μία επίδραση - ντόμινο, αφού οι Ελληνες έχουν στις τάξεις τους δυο παίκτες που έχουν φθάσει με ρητή επιθυμία του τεχνικού: Χοσέ Κάρλος και Κάλα", ανέφερε πριν από λίγα 24ωρα το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Σεβίλλης "Estadio Deportivo".

Την σκυτάλη πήρε η "La Verdad" που σε σημερινό (8/10) της δημοσίευμα αναφέρει πως αμφότεροι ίσως αποχωρήσουν τον Ιανουάριο: "Ο πρώην παίκτης της Καρταγένα, Κάλα και ο Χοσέ Χουάν Κάρλος, που έφυγε τον Ιούλιο για την ΑΕΚ αποτελώντας ανακάλυψη από τη Σεβίλλη, είναι τώρα μόνοι τους στην Αθήνα και δεν θα ήταν παράλογο και για τους δυο να επιστρέψουν τον Ιανουάριο στην Ισπανία".

Οπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πέρα από το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα ο άνθρωπος που τους είχε φέρει (Χιμένεθ), οι δύο παίκτες έχουν πολλά παράπονα από την διοίκηση, αναφορικά με το θέμα των πληρωμών...

Keywords
Τυχαία Θέματα