"Φονιάς" Λέτο και άμυνα... μπαλέτο

Ακόμη μία νίκη που τον διατηρεί σε επαφή με την κορυφή της Σούπερ Λίγκας, πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες, καθώς μετράει το απόλυτο "5 στα 5".

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά, ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ

σε 12 παιχνίδια και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά και του πρωταθλήματος. Ο αργεντινός άσος είναι αυτός που κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό, αφού έχει σημειώσει σχεδόν τα μισά γκολ (14 από τα 29).

Τα γκολ του 25χρονου άσου, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν "καλύψει" τα αμυντικά κενά και την δυσλειτουργία στον ανασταλτικό τομέα, που παρουσιάζει το τριφύλλι.

Παρά τη νίκη επί του Αστέρα, τα προβλήματα ήταν εμφανή. Ενα γκολ, δύο δοκάρια και μια σειρά εντυπωσιακών αποκρούσεων του Στέφανο Καπίνο, ανέδειξαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δέχθηκε γκολ για 7ο σερί παιχνίδι!

Παρά την πολύ καλή παρουσία του Καπίνο, η πράσινη άμυνα έχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της από τις 22 Οκτωβρίου, όταν ο ΠΑΟ επικράτησε 4-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Έκτοτε σε 7 παιχνίδια, έχει δεχθεί 10 γκολ, με αποτέλεσμα το συνολικό παθητικό να έχει φτάσει "αισίως" τα 14 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα