Φραγκιάς: Κάτω το κεφάλι και δουλειάΜπαρζώκας: Είμαι θυμωμένος

Ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε πως παρά τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της Α1, ο Κολοσσός χρειάζεται να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για να φτάσει στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε... θυμωμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι κυανέρυθροι.

Στο πρώτο του σχόλιο για το ματς, ο Βασίλης Φραγκιάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Κολοσσός είχε πολύ άγχος στο πρώτο ματς της σεζόν: "Για μας ήταν πολύ αγχωτικό το παιχνίδι, για δύο λόγους. Δεν έχουμε ακριβή εικόνα της ομάδας μας, αφού ουσιαστικά είμαστε μαζί λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Δεν είχαμε εικόνα, γιατί δώσαμε μόλις τέσσερα φιλικά παιχνίδια κάτω από δύσκολες συνθήκες, με παίκτες που έμπαιναν κατευθείαν στην ομάδα από το ξενοδοχείο.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία. Είχαμε πει ότι για να κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής, να παίξουμε δυνατά. Θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και μας έπιασε άγχος στο τέλος, κάνοντας αρκετά λάθη".

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Κολοσσού τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να δουλέψουν σκληρά στη συνέχεια: "Από δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να είμαστε προσγειωμένοι, αφού τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εχουμε συγκεκριμένους στόχους στο πρωτάθλημα. Οσο παίζουμε, η ομάδα θα μπορέσει να βρει καλύτερο ρυθμό. Οι τρεις Αμερικάνοι μας δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε υγιείς, γιατί έχουμε περιορισμένο αριθμό παικτών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη, που τόσο χρειαζόμασταν. Ελπίζω να τους κάναμε χαρούμενους. Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Γιώργο (σ.σ. Μπαρτζώκας), εμείς βάζουμε κάτω τα κεφάλια και προχωράμε".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την εμφάνιση του Πανιωνίου: "Είμαι πολύ θυμωμένος με τον τρόπο που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου δράση και απλώς είχαμε αντίδραση στο δεύτερο. Με τον τρόπο που αμυνθήκαμε, έφυγε το άγχος του Κολοσσού στο πρώτο μέρος. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια. Εμείς πήγαμε να παίξουμε με την επίθεση, με λάθος τρόπο για να κερδίσουμε.

Γενικά ήμασταν σε μία κακή πολύ κακή μέρα. Είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά σε βολές και τρίποντα, αν και διαθέτουμε ικανούς παίκτες. Το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν πλασματικό, αφού στο τέλος μόνο πετύχαμε ορισμένα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα παραμένει πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνουμε κατάθεση συγκέντρωση και μυαλού".

Από την μεριά των παικτών, ο Αντώνης Ασημακόπουλος του Κολοσσού υπογράμμισε: "Επρεπε σε τρεις εβδομάδες να ετοιμαστούμε για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε θετικοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να είμαστε αξιόπιστοι και να έχουμε καλή εικόνα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και ήρθε η νίκη. Κάθε πρεμιέρα έχει τις ιδιαιτερότητες της, Για τη φιλοξ

Keywords
Τυχαία Θέματα