Φραγκιάς: Κλειδί η άμυνα με Αρη

Στο Παλέ, αντιμέτωπο με τον Αρη, φέρνει η 2η αγωνιστική της Α1 τον Κολοσσό Ρόδου. Η νίκη της πρεμιέρας επί του Πανιωνίου έχει ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά, που αισιοδοξούν για θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, βασική προϋπόθεση είναι η καλή αμυντική λειτουργία, όπως είπε ο κόουτς Φραγκιάς. "Σεβόμαστε τον Αρη και ως όνομα και ως έμψυχο δυναμικό. Είναι από τα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μας δεν έχει κάτι να

χάσει. Ξέρουμε ότι ο Αρης είναι καινούργια ομάδα, με ικανούς παίκτες, καλούς Αμερικανούς και καλό προπονητή. Το ερωτηματικό είναι το κατά πόσο οι άδειες κερκίδες θα επηρεάσουν τις ομάδες...

Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας επί του Πανιωνίου και θα παίξουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι 100%, αλλά πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Αρη. Το δικό μας σημείο αναφοράς είναι να είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Δουλεύουμε στην άμυνα για να σταματήσουμε τα ατού του Αρη, τα οποία είναι αρκετά", είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σκότι Χόπσον: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως θα είναι όλα μακριά από την έδρα μας. Ο ’ρης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έκανε καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Εμείς δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλή άμυνα, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα