Φράγκος: Μπορούμε να πούμε σήμερα πως ο προπονητής μας είχε μεγάλα…

22:37 2/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Τα εύσημα στον προπονητή του με αρκετά εκδηλωτικό τρόπο απέδωσε ο Ανδρέας Φράγκος μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο νεαρός ακραίος έκανε λόγο για μεγάλα... του Γιάννη Καλμαζίδη, τονίζοντας όμως πως το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να γίνει στην ομάδα, μάθημα. Μπορούμε να πούμε σήμερα πως ο προπονητής μας είχε μεγάλα... Πρέπει να γίνει ένα μάθημα για εμάς το παιχνίδι. Παίξαμε άσχημα υποδοχή, στην αρχή ο Παναθηναϊκός
μας διέλυσε. Το καλό είναι ότι βρήκαμε το ψυχικό απόθεμα να πάρουμε το τρίτο σετ και στη συνέχεια να πάρουμε τη νίκη", ήτα τα πρώτα λόγια του νεαρού ακραίου.Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν, σχολίασε: "Τέτοια παιχνίδια για μας είναι σαν τελικός. Κι εύχομαι να γίνονται πάντα έτσι. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Ελπίζουμε στη συνέχεια να κάνει το ίδιο και να βρίσκεται στο πλευρό μας"."Κάθε αναμέτρηση νέα ιστορία"
Με τη σειρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι και τόνισε πως θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας, ενόψει των πλέι οφ που ξεκινάνε την Τετάρτη (6/3)."Σ` αυτό το ματς δεν κρίνεται κάτι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά δεν παύει να είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για το γόητρο και την ψυχολογία κυρίως, αφού την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ. Το δικό μας το μυαλό δεν είναι στα άλλα παιχνίδια και στόχος μας φυσικά είναι η νίκη", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης, για να συνεχίσει σχετικά με τα επόμενα παιχνίδια με τον αιώνιο αντίπαλο."Θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά στον αντίποδα ίσως ο Παναθηναϊκός έχει κάποιο επιπλέον κίνητρο. Πάντως σε τέτοια ματς δεν μετρούν τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού κάθε αναμέτρηση είναι μια νέα ιστορία".
Keywords
Τυχαία Θέματα