Γαλατά και... θέαμα

Χαίρετε, κύριοι. Με θετικό πρόσημο έκλεισε το ευρωπαϊκό τριήμερο, αν και την Πέμπτη μάς χάλασε την τετράδα μας η Κλαμπ Μπριζ.

Πιάσαμε το goal - goal της ΑΕΚ (1.85), το "2" της Αντερλεχτ (1,85) στο Γκρατς, το over στο Οντένσε - Τβέντε (1.80), ωστόσο η φιλενάδα μας η Μπριζ, αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς (με γκολ

στο 2'), τελικά ηττήθηκε με 1-2 από τη Μίλντεσμπρο, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Anyway... Πάμε να δούμε πώς θα τη βγάλουμε σήμερα Παρασκευή.

Εχουμε και λέμε: Κάνω την πρώτη στάση στο "2" της Γαλατά, που παίζει με την Αντάλιασπορ. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Γαλατά διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και φέτος δείχνει ικανή να χτυπήσει τον τίτλο, ύστερα από τέσσερα χρόνια. Για να φτάσει σ' αυτόν το στόχο η ομάδα του Τερίμ, από έδρες σαν κι αυτή της Αντάλια, οφείλει να περνάει. Σε κακή κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι.

Συνεχίζω με... γκολ. Στη Zweiteliga εκτιμώ πως το πρόγραμμα προσφέρεται για όλους, όσοι κυνηγούν τα over και (ακόμα καλύτερα) για όσους παίζουν τις υψηλές αποδόσεις του συνόλου τερμάτων. Πιστεύω πως και τα τρία ματς του προγράμματος στη Β' Γερμανίας παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες για επαλήθευση του +2,5.

Οι πιο τολμηροί (μέσα σ' αυτός θα είμαι κι εγώ) ας παίξουν το 4-6 γκολ στα Καρλσρούη - Μπόχουμ και Μόναχο - Πάντερμπορν.

Keywords
Τυχαία Θέματα