Γιαννιώτας: Θα μας βοηθήσει ο Μασάδο

Πεπεισμένος πως ο Μανουέλ Μασάδο θα βοηθήσει τον Αρη να κάνει μία νέα αρχή είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Ο 18χρονος επιθετικός, που δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Δόξα Δράμας, μίλησε για το παιχνίδι με τους μαυραετούς, για την κόπωση της ομάδας του, αλλά και για την βοήθεια των φιλάθλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιώτας:

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας: "Αυτό που έχει συμβεί με εμάς τις τελευταίες

αγωνιστικές είναι δύσκολο. Το πρόγραμμα είναι επίπονο. Πιστεύω όμως πως πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο ματς που έρχεται με τη Δράμα, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και ν΄ αρχίζουμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο".

Για το αν υπάρχει κόπωση στον ’ρη: "Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημάδια κόπωσης, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες το ίδιο πρόγραμμα έχουνε. Απλά σε εμάς λείπει το καλό αποτέλεσμα".

Για τον τρόπο που παίζει η Δόξα Δράμας: "Το είδαμε και με τον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο ματς πως έχει γίνει σωστή δουλειά στη Δράμα. Θα είναι, λοιπόν, ένα πολύ δύσκολο ματς και για εμάς και γι αυτούς".

Για τους φιλάθλους του ’ρη που θα πάνε στο Β«ΚαυτανζόγλειοΒ»: "Αυτό θα είναι στα υπέρ μας. Ο κόσμος μας, μας βοηθά πολύ σε κάθε παιχνίδι".

Για τον νέο προπονητή του ’ρη, Μανουέλ Μασάδο: "Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να δουλέψει και θέλει να μας ενώσει για να κάνουμε μια νέα αρχή. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα