Γιάννης Μανιάτης: Πήρε τη φανέλα σπίτι του

Σε αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού εξελίσσεται ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος κάνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο 25χρονος αμυντικός ήταν συγκλονιστικός στο παιχνίδι με την Αρσεναλ. Εκοβε - έραβε, ηρεμούσε το παιχνίδι όταν χρειαζόταν, έβγαζε την ομάδα μπροστά όταν του δινόταν η ευκαιρία, ήταν σχεδόν

αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του και θετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Αφησε τα πνευμόνια του στο γήπεδο, καλύπτοντας 10.739 χιλιόμετρα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έχασε την ευκαιρία να... κουνήσει κι άλλο το Καραϊσκάκη.

Πήγε στον Ολυμπιακό για μπακ, αλλά προέκυψε ως η πλέον αξιόπιστη λύση στη θέση του αμυντικού χαφ. Με εμφανίσεις σαν αυτές στη Μασσαλία και στο Καραϊσκάκη με την Αρσεναλ, ο Μανιάτης φαίνεται πως έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Μάλιστα, μετά τη διεξαγωγή της πρώτης δόσης της 6ης αγωνιστικής προηγείται στην σχετική ψηφοφορία της UEFA για την ανάδειξη του παίκτη της εβδομάδας.

Και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θα είναι το βασικό αμυντικό χαφ της Εθνικής στο Euro 2012. Και από πίσω του θα έχει τρεις συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Τον Τοροσίδη, τον Αβραάμ και τον Χολέμπας, γεγονός που θα βοηθήσει την αμυντική λειτουργία της ελληνικής ομάδας να αποκτήσει ομοιογένεια, μια ώρα αρχύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα