Γκόμες: Δείξαμε επαγγελματισμό

Στον επαγγελματισμό που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ζοσέ Γκόμες που κοουτσάρισε τους πράσινους γι' ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε στην Αθήνα. Ο συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού ανέφερε ότι οι παίκτες της ομάδας ξεπέρασαν αφενός τον κακό αγωνιστικό χώρο,

αλλά και τον ενθουσιαμό που έδειξαν οι γηπεδούχοι για να τους νικήσουν.

"Βρήκαμε δύο εμπόδια, αλλά λόγω της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες μου, ξεπεράσαμε και τα δύο. Το πρώτο ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και το δεύτερο ο αντιπαλος που είχε μεγάλο κίνητρο, να ζήσει το όνειρο ότι θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο Ζοσέ Γκόμες και πρόσθεσε:

"Δείξαμε επαγγελματισμό όταν κληθήκαμε να νικήσουμε τον αντίπαλο. Το γήπεδο μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, ενώ είχε μικρές διαστάσεις. Όμως δεν ανησύχησα για την εξέλιξη του ματς, γιατί ημάδα είχε ηρεμία και συγκέντρωση. Κρατήσαμε τη θέση μας και πάντα είχαμε τον έλεγχο".

Τέλος, εδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του: "Κάναμε το καθήκον μας, και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

Keywords
Τυχαία Θέματα