Γόντικας στο sport.gr: Πρώτοι ως το τέλος

Μπορεί να μην πραγματοποίησε την εμφάνιση, που θα ήθελε, αλλά ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με επιτυχία τον... σκόπελο, που λέγεται Καραϊσκάκη, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο Δημήτρης Γόντικας μιλώντας στο sport.gr τόνισε πως "θα κάνουμε ότι μπορούμε να διατηρηθούμε εκεί". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκθείασε τη δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα,

δεν θέλησε να σχολιάσει την απόδοση του Θανάση Γιάχου, αλλά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ατμόσφαιρα, στην οποία διεξήχθη το ντέρμπι.

Ο Γόντικας τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, όχι όμως και από την εμφάνιση του β' ημιχρόνου, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ αφιέρωσε το αποτέλεσμα του φαληρικού γηπέδου στον κόσμο της ομάδας.

"Νομίζω ότι ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που ξεφεύγει από τα ελληνικά πλαίσια. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση στο β' μέρος, καθώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Νομίζω ότι εν τέλει το αποτέλεσμα είναι θετικό. Είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε να διατηρηθούμε εκεί", μας είπε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

"Θα δείξει κι άλλα στη συνέχεια ο Φερέιρα"
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, τονίζοντας πως το έργο του πορτογάλου είναι κάτι παραπάνω από θετικό και πρόσθεσε πως περιμένει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια. "Είμαστε ικανοποιημένοι με τον κ. Φερέιρα. Θεωρώ πως ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει και άλλο έργο. Όμως, επειδή είμαστε στον αθλητισμό, πιστεύω ότι θα έρθει και πάλι ο καιρός που θα δοκιμαστούμε όλοι".

"Σε αθλητικά πλαίσια η ατμόσφαιρα"
Για την απόδοση του άρχοντα της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, είπε ότι "νομίζω ότι η ατμόσφαιρα δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια και ήταν καλή".

"Αφιερωμένο στον κόσμο"
Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε πως "εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς", ενώ τέλος θέλησε να αφιερώσει το αποτέλεσμα στους φιλάθλους των πρασίνων λέγοντας "αφιερώνουμε αυτό το αποτέλεσμα στον κόσμο μας και πιστεύω ότι είναι χαρούμενος όσο και εμείς για την πορεία της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα