Η άρνηση των μετόχων και η επιστροφή Τζεβελέκη στον Αρη

Οι μέτοχοι της ΚΑΕ Αρης απάντησαν. δια της σιωπής τους στην πρόταση που είχαν στα χέρια τους για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου από συγκεκριμένη ομάδα παραγόντων. Και από τη στιγμή που δεν μπήκαν καν σε διαδικασία απάντησης, είναι σαφές ότι αυτή είναι αρνητική.

Πλέον, στη ΚΑΕ Αρης αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, αφού θα υπάρξουν παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ενώ από το περιβάλλον

του Θανάση Τζεβελέκη σημειώνεται ότι ο επί τετραετίας πρόεδρος της ΚΑΕ, επιστρέφει στα κοινά.

Ο Τάκης Γεωργούλης που εκπροσωπούσε την ομάδα των παραγόντων που κατέθεσαν πρόταση για σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, περίμεναν την απάντηση των μετόχων έως το βράδυ της Τετάρτης (30/11). Οι μέτοχοι - δια του εκπροσώπου τους Θανάση Τζεβελέκη - δεν απάντησαν στην πρόταση, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που υπήρχαν περί αρνητικού τρόπου σκέψης των μετόχων για την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου. Κι έτσι, οι μέτοχοι καλούνται να βρουν τους τρόπους για να βγει η ομάδα από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν εξάλλου ότι οι κ. κ Γεωργούλης, Κουρόγλου θα υποβάλλουν και τυπικά τις παραιτήσεις τους από το δ. σ. της ΚΑΕ και πλέον οι μέτοχοι θα πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίες για τον διορισμό νέας διοίκησης. Επί τούτου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιάννης Δαμιανίδης θα παραμείνει στη προεδρία της ΚΑΕ, ενώ ο Θανάσης Τζεβελέκης επιστρέφει σε ρόλο απλού μέλους στο δ. σ.

Και μένει να φανεί αν το σχήμα που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από περισσότερα από τρία άτομα (σ. σ. συν δηλαδή τον εκπρόσωπο του ΑΣ). Ό,τι είναι να γίνει πάντως, αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι μέτοχοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους καιρό τώρα, θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ απέναντι σε πρώην παίκτες αλλά και (γενικότερα) πιστωτές είναι πολύ μεγάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα