Η Γιουβέντους με εκπληκτική εμφάνιση νίκησε 2-1 μέσα στο Μεάτσα την Ιντερ

Μεγάλη νίκη που συνδυάστηκε με εκπληκτική εμφάνιση πήρε η Γιουβέντους που... άλωσε το Μεάτσα με 2-1, σκορ που αποδεικνύεται μικρό βάσει των ευκαιρών που έχασε απέναντι στην... τραγική Ιντερ. Παρέμεινε αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μίλαν.

Η Γιουβέντους αιφνιδίασε την Ιντερ

και προηγήθηκε στο 12ο λεπτό, όταν βγήκε στην κόντρα, ο Λιχτστάινεν από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Μάτρι την προβολή, με τον Καστελάτσι να αποκρούει, αλλά ο Βούτσινιτς στην επαναφορά με σουτ έγραψε το 0-1.

Η "Μεγάλη Κυρία" θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της ένα λεπτό αργότερα, όταν και πάλι στην κόντρα επίθεση ο Μάτρι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των "Νερατζούρι", αλλά το πλασέ του χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Ρανιέρι έφτασε στην ισοφάριση στο 28' με γκολάρα του Μαϊκόν, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Σνάιντερ και από πλάγι θέση μέσα στην περιοχή εξαπέλυσε τον κεραυνό στα δίχτα του Μπουφόν!

Η Ιντερ πήρε τα πάνω της και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 32' με τον Πατσίνι να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όμως η κεφαλιά του Ιταλού επιθετικού προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αφού δεν έγινε εκεί το 2-1 στην επόμενη φάση η Γιουβέντους πέτυχε το 1-2! Ο Μαρκίζιο συνδυάστηκε άψογα με τον Μάτρι και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Καστελάτσι έδωσε ξανά την πρωτοπορία στην "Μεγάλη Κυρία".

Οι φιλοξενούμε στο 40' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Μαρκίζιο βρέθηκε τετ α τετ με τον Καστελάτσι, με τον γκολκίπερ της Ιντερ να φαίνεται να τον ανατρέπει, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

H Γιουβέντους στο 60ό λεπτό έφτασε μια ανάσα από το 1-3, όταν ύστερα από φάουλ του Πίρλο και κεφαλιά του Μάτρι, η μπάλα έφτασε στον Βούτσινιτς, αλλά από κοντά ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καστελάτσι που απέκρουσε σωτήρια.

Νέα τεράστια ευκαιρία για τρίτο τέρμα απώλεσε ο Εστιγκαρίμπια στο 80ό λεπτό, όταν μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή της Ιντερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ ο Καστελάτσι.

Τους δύο συμπαίκτες του μιμήθηκε και ο Ντελ Πιέρο στο 87', όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ! Τελικά το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με την "Μεγάλη Κυρία" να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα