Ικανοποίηση και ανησυχία για Ράιτ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και προβληματισμένος λόγω του τραυματισμού του Ρασάντ Ράιτ εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται βελτιωμένος και να κερδίζει τη Σολέ, περιμένει όμως να μάθει κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ράιτ. Ο Αμερικανός πέρυσι έχασε σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού.

"Οι παίκτες εκτέλεσαν αυτά που είχαμε

προετοιμάσει, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αν και δεν πιστεύω στη στατιστική, υπερέχουμε σε όλα τα στοιχεία κι αυτό σημαίνει ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλουμε όμως να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα, όπως οι συνεργασίες μεταξύ των παικτών. Στηριχθήκαμε στην άμυνά μας, αποδώσαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχοντας όλους τους παίκτες της Σολέ, εκτός από έναν (σ. σ. Κοζέρ)", είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος.

Ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Ρασάντ Ράιτ, όπου ενημέρωσε ότι "ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού". Ο Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας. "Το θέμα είναι να έχεις διάρκεια στην απόδοσή σου και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στους εαυτούς τους για να σταθεροποιηθούν".

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς υποστήριξε ότι "ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε προσηλωμένοι στο σχέδιο του παιχνιδιού και νομίζω ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους. Βγάλαμε καλές επιθέσεις και η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μοιάζει με μια μικρή χιονοστιβάδα. Εχουμε αποκτήσει καλύτερη χημεία σαν ομάδα και αποδίδουμε καλύτερα", είπε αρχικά ο Τζέι Αρ Γκίντενς και ρωτήθηκε για την δική του απόδοση.

"Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να αναλάβω αρκετά ελεύθερα σουτ. Αυτό το γεγονός οφείλεται κυρίως στις κινήσεις των συμπαικτών μου που μου έλεγαν ότι έπρεπε να συνεχίσω να σουτάρω. Θα έλεγα ότι μου ταίριαξε περισσότερο το παιχνίδι. Νιώθουμε πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σαν ομάδα, αντιλαμβανόμαστε και εφαρμόζουμε καλύτερα τα plays, αντιλαμβανόμαστε επίσης τη φιλοσοφία της ομάδας", είπε και αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που δείχνει ο ίδιος.

"Πάντα έπαιζα με πολύ συναίσθημα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτή η νίκη μας γεμίζει όλους με αυτοπεποίθηση. Εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας ως ομάδα, απλά θέλαμε να δείξουμε στους οπαδούς μας, τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Ο Ερμάν Κουντέρ προφανώς ήταν εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του λέγοντας ότι "ο τρόπος που παίξαμε ήταν γελοίος. Με τόσα λάθη σε αυτό το γήπεδο, είναι αδύνατο να κερδίσεις", είπε ο Ερμάν Κουντέρ για να συμπληρώσει σχετικά με την κατάσταση στον όμιλο: "Η Κίμκι ξεχωρίζει σε ότι αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά όλα παραμένουν ρευστά. Για μας, το πρόβλημα έχει να κάνει με τα πολλά λάθη που κάνουμε σαν ομάδα. Για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης θα πρέπει να κερδίσουμε τη Ρίγα και στα δύο παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα