Ηττα του ΠΑΟΚ στην Καβάλα, 60-75 από την τοπική ομάδα, στη 2η αγωνιστική της Α1

Με Μάικ Τέιλορ σε μεγάλη μέρα η Καβάλα πήρε σπουδαία νίκη στη αγωνιστική της Α1, καθώς επικράτησε με 75-60 του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγήθηκε ακόμη και με 10 πόντους, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης περιόδου οι δύο ομάδες βάδιζαν πόντο -

πόντο στο κλειστό της Καλαμίτσας (10-11), ωστόσο, στο τελευταίο τρίλεπτο ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα και ξέφυγε με 21-14 (10`).

Ενα τρίποντο του Γκόρι ανέβασε τη διαφορά στους 10, αλλά η Καβάλα αντέδρασε και μέχρι να ολοκληρωθεί το ημίχρονο κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά και να μειώσει στους τρεις με καλάθι και φάουλ του Τέιλορ (34-37, 20`).

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έτρεξαν σερί 8-0 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και προσπέρασαν με 42-37. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, βρήκε λύσεις και δεν έχασε την επαφή του με το σκορ, με αποτέλεσμα να μπούμε στην τελευταία περίοδο, με την Καβάλα να είναι μπροστά με 55-51.

Ο Δικέφαλος έκανε την αντεπίθεσή του για να πλησιάσει κι άλλο και να διεκδικήσει τη νίκη στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Τέιλορ ήταν ασταμάτητος και σκόραρε κάθε φορά που πλησίαζαν οι φιλοξενούμενοι.

Με κορυφαίο τον αμερικανό και άξιους συμπαραστάτες τούς Πάσαλιτς, Ο`Μπράιαντ, η Καβάλα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 75-60.

Keywords
Τυχαία Θέματα