Ιβκοβιτς: Δεν παίρνουμε παίκτη

O Nτούσαν Ιβκοβιτς ξεκαθάρισε πως δεν ψάχνει παίκτη από το ΝΒΑ για να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα κάνει μία τέτοια κίνηση, μόνο στην περίπτωση που ακυρωθεί οριστικά η σεζόν του αμερικάνικου πρωταθλήματος.

"Αν στο ΝΒΑ ακυρωθεί όλη η σεζόν, θα το σκεφτούμε. Η Ευρωλίγκα θα

γίνει τότε μια λίγκα που θα μοιάζει με το ΝΒΑ. Δεν το σκέφτομαι τώρα. Τώρα δεν σκέφτομαι ούτε έναν παίκτη. Ξέρω ότι οι μάνατζερ είναι ανήσυχοι. Δεν με παίρνουν τηλέφωνο αυτοί που με ξέρουν. Σκέφτομαι μόνο πως θα ετοιμάσω την ομάδα τώρα. Αν γινει κάτι στο ΝΒΑ, θα το σκεφτούμε. Αυτο είναι όμως, κάτι άλλο. Μπορεί, όλα γίνονται", τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νανσί (16/11).

Αναφερόμενος στο ματς με τους γάλλους, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τους ερυθρόλευκους, ο Ντούντα σχολίασε: "Είμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό ματς. Όλα είναι σημαντικά στην Ευρωλίγκα για εμάς. Εμείς πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και να ετοιμάσω την ομάδα να μην παίζει υπό πίεση. Παίζουμε σε δύσκολες συνθήκες. Από το παιχνίδι με την Φενέρ εδώ, πέρασαν τρεις εβδομάδες. Δεν έχουμε ακόμα επαφή με την έδρα, όπως είναι το πρόγραμμα. Είχαμε συναυλίες, μότο κρος και δεν είχαμε ούτε το γήπεδο του ΣΕΦ. Πρέπει να προσέχουμε και τις μικρές λεπτομέρειες".

Για τη Νανσί ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Η Νανσί έχει μεγάλο ταλέντο. Έχει μεγάλα αθλητικά προσόντα και πρέπει να ετοιμάσουμε ένα ματς ελέγχου. Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα. Αυτό φαίνεται και από τη στατιστική. Η Νανσί τρέχει, συμμετέχουν όλοι σε όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού. Ο Ακινγκάμπλα ελέγχει καλά το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Εχει καλό ποσοστά στα τρίποντα. Αυτός που ξεχωριζει είναι ο Μπατούμ και ξεχωρίζει περισσότερο μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα. Έχει γεμάτη στατιστική".

Για τον τρόπο που έχασε ο Ολυμπιακός από Καντού και Κάχα ο Ιβκοβιτς είπε: "Δεν μπορεί να επηρεάσει αυτό την ομάδα. Δεν ξέρω αν πιστεύετε εσείς ότι ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί. Έγινε μια ερώτηση στον παίκτη μου ότι ο κόσμος απογοητεύτηκε. Το πιστεύετε εσεις; Λέτε για τους νεαρούς παίκτες και εμείς δουλεύουμε σε πολλές λεπτομέρειες. Αυτές θα φανούν κάθε μέρα που περνάει. Είπα στον Κατσίβελη ότι παίζει κόντρα ρυθμό. Όλες οι ομάδες επιλέγουν να τον αφήνουν και να δίνουν βοήθεια από τον παίκτη του. Δουλέψαμε αρκετά για αυτό.

Η ομάδα θα παίξει ένα καλό μπάσκετ που πρέπει να παίξει. Οι παίκτες δουλεύουν και θα δώσουν αποτέλεσμα, όχι μόνο για φέτος. Θέλουμε βοήθεια του κόσμου, αλλά ακούω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Από που; Αν κάτι δεν πάει καλά, είναι πιο εύκολο να πείτε ότι ο Ίβκοβιτς δεν πήγε καλά. Ο Ολυμπιακός έκανε ανανέωση ομάδας και αυτό είναι δύσκολο. Δεν είμαι ανήσυχος. Έχουμε κάποιες εμπειρίες".

Σε ερώτηση για το πως σκέφτεται να περιορίσει τον Μπατούμ σχολίασε: "Ξέρετε τον Μπατούμ καλύτερα από εμένα; Δεν θα κριθεί εκεί το παιχνίδι. Θα τον μαρκάρουμε καλά. Έχω και εγώ παράπονο. Οι παίκτες δουλεύουν και δεν αποφάσισα σ

Keywords
Τυχαία Θέματα