Ιβκοβιτς: Μεγάλη νίκη

Διπλό είναι το κέρδος του Ολυμπιακού από τη νίκη επί της Φενέρ, καθώς αφενός βάζει δυο βαθμούς στο σακούλι κι αφετέρου τον βοηθά ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, ειδικότερα με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Στη σημασία της νίκης στάθηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

"Μπορούμε να πούμε ότι είναι μεγάλη νίκη, αν σκεφτούμε πώς κερδίσαμε. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν πιεστική ομάδα. Η δική μας ήταν περισσότερο. Είχαμε υπομονή και κερδίσαμε δίκαια.

Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη. Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου. Εχουμε δυο εκτός έδρας ματς. Την Κυριακή έχουμε το Μαρούσι και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα", είπε ο Ντούντα και συνέχισε...

"Ηταν σημαντικό το ματς και για τις δυο ομάδες. Με είχαν ρωτήσει ποια ομάδα θα έχει περισσότερο άγχος και δεν περίμενα να είχαν τόσο άγχος οι παίκτες μου. Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν πολύ καλό για εμάς, αλλά τα επόμενα 15 λεπτά κάναμε πολλά λάθη".

Τέλος, για τα πολλά πάνω - κάτω στην απόδοση της ομάδας του, εξήγησε: "Εκεί που περιμέναμε καλή άμυνα στον Πρέλντζιτς και τον Ούκιτς δεν πετύχαμε. Με χαμηλό σχήμα ήμασταν πιεστικοί και γρήγοροι. Στη συνέχεια, βρήκε το ρυθμό του και ο Σπανούλης".

Keywords
Τυχαία Θέματα