Καμπάνταης: Τα πάντα για τη νίκη επί του ΠΑΣ

22:48 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού (3/1) αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα έδωσε ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο επιθετικός του ΟΦΗ είπε ότι η “κόντρα” που δημιουργήθηκε μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και η αντιπαλότητα που ανέδειξε το περυσινό παιχνίδι πρέπει να μείνει στο παρελθόν και εκτίμησε ότι "θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Πιστεύω ότι θα κριθεί στην δύναμη".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμπάνταης στον Athletic Radio

104,2:

Για την σημασία της αναμέτρησης:

“Eίναι ένα ματς ξεχωριστής σημασίας, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τα περσινά γεγονότα στην αναμέτρηση των δυο ομάδων:

“Ότι έγινε πέρυσι, ανήκει στο παρελθόν. Ένας ανεγκέφαλος μπήκε στο γήπεδο και τίποτα παραπάνω. Αν έγιναν έκτροπα, δεν έγιναν από την πλειοψηφία του κόσμου των Ιωαννίνων. Για πολλούς λόγους, ο κόσμος των ομάδων θα πρέπει να δείχνει καλό πρόσωπο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Οι δυο ομάδες είναι πια στην Σούπερ Λίγκ , θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και θα πρέπει σε αυτήν την δύσκολη εποχή οικονομικά οι φίλαθλοι να προφυλάσσουν τις ομάδες από τα πρόστιμα”

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

“Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην δύναμη. Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά , θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, όμως έχουμε δείξει ότι έχουμε σταθεί και σε πιο καυτές έδρες και δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα”.

Για το κλίμα στον ΟΦΗ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό:

“To κλίμα δεν έχει αλλάξει στην ομάδα μας, όλοι είμαστε δεμένοι και το καλό είναι ότι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δεν έχουν επηρεάσει την ψυχολογία μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα