Καραγεωργίου: Δεν είναι δίκαιο το 1-0

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Περιστερίου. Ο τεχνικός του Εργοτέλη έκανε παράπονα για την διαιτησία τονίζοντας "συμβαίνουν πράγματα και γεγονότα εις βάρος μας που δεν καταλαβαίνω απ' που προέρχονται και γιατί συμβαίνουν σε μας", ενώ ανέφερε πως το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου ήταν άδικο αποτέλεσμα.

"Φεύγουμε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε το ματς έπειτα από προσπάθεια μεγάλη και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό. Στεναχώρια μας διπλή γιατί συμβαίνουν πράγματα και γεγονότα εις βάρος μας που δεν καταλαβαίνω απ' που προέρχονται και γιατί συμβαίνουν σε μας", τόνισε αρχικά ο Νίκος Καραγεωργίου και πρόσθεσε:

"Κάναμε καλή προσπάθεια, γενικά ήταν ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο, είχαμε προϋποθέσεις για γκολ, η μία ομάδα το σημείωσε, η άλλη έχασε ευκαιρίες και δεν το σημείωσε. Δεν είναι δίκαιο το 1-0, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ούτε η καλύτερη ομάδα. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που είχαν κατοχή και οι δύο".

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ολοκλήρωσε λέγοντας: "Στα τελευταία δέκα λεπτά κάναμε γεμίσματα, αφού οπισθοχώρησε ο αντίπαλος, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική μας στον αέρα, στο υπόλοιπο προσπαθήσαμε με κάτω τη μπάλα και καλό ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο. Φαντάζομαι θα έχετε όλοι άποψη για το τι συμβαίνει και πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές απέναντι στον Εργοτέλη. Θέλουμε ουσία αλλά δεν μας το επιτρέπουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα